Maatregelen COVID-19

UPDATE 31 maart 2020:

Omdat de overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus voorlopig zijn verlengd, zullen alle activiteiten bij Quadraat t/m 28 april vervallen.

Quadraat biedt wel de mogelijkheid om via ZOOM digitale begeleiding te krijgen. Denk hierbij aan ondersteuning bij het maken en leren van schoolwerk, remedial teaching gericht op spelling, lezen of rekenen, huiswerkbegeleiding of bijles. Ook als uw kind niet eerder is begeleid bij Quadraat kunt u gebruik maken van onze begeleiding. In overleg bepalen we de tijdsduur en de frequentie van de hulp.

Wij brengen de begeleiding achteraf per kwartier in rekening. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Vriendelijke groeten,
Hans de Bakker, algemeen directeur

 

ORIGINEEL BERICHT:

Vandaag zijn er vanuit de overheid vergaande maatregelen aangekondigd om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Bij Quadraat sluiten we ons aan bij deze maatregelen en adviezen. Om die reden hebben we besloten alle activiteiten (onderzoek, begeleiding, trainingen, huiswerkbegeleiding, bijlessen en voorlichting) in ieder geval tot 6 april te laten vervallen.

Ouders van onze cliënten zijn op de hoogte gesteld van deze maatregelen. Wij gaan de komende dagen naarstig op zoek naar mogelijkheden om (een deel van) de begeleiding digitaal aan te bieden: begeleiding op afstand. Zodra we hier meer over weten, zullen we dit communiceren via deze website.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Hans de Bakker, algemeen directeur

138