Maatregelen COVID-19

UPDATE: 4 mei 2020

Samen met de basisscholen opent Quadraat op maandag 11 mei 2020 haar deuren voor onderzoek, begeleiding en ondersteuning. Onze ruimtes zijn klaar voor onderzoek en begeleiding van leerlingen van het primair en voortgezet onderwijs.

Op www.quadraat-leiden.nl/corona vindt u een overzicht van de door ons getroffen maatregelen. Ook kunt u hier terecht voor ons protocol m.b.t. aanpassingen en regels binnen Quadraat.

 

UPDATE: 21 april 2020

Vanaf nu vindt u alle berichtgeving én onze mogelijkheden m.b.t. onderzoek, begeleiding en ondersteuning op www.quadraat-leiden.nl/corona.

Omdat de overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus voorlopig zijn verlengd, zullen alle activiteiten bij Quadraat t/m 28 april vervallen.

 

UPDATE: 31 maart 2020

Omdat de overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus voorlopig zijn verlengd, zullen alle activiteiten bij Quadraat t/m 28 april vervallen.

Quadraat biedt wel de mogelijkheid om digitale begeleiding te krijgen via Zoom ons online cliëntenplatform Cliendo. Denk hierbij aan ondersteuning bij het maken en leren van schoolwerk, remedial teaching gericht op spelling, lezen of rekenen, huiswerkbegeleiding of bijles. Ook als uw kind niet eerder is begeleid bij Quadraat kunt u gebruik maken van onze begeleiding. In overleg bepalen we de tijdsduur en de frequentie van de hulp.

Wij brengen de begeleiding achteraf per kwartier in rekening. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Vriendelijke groeten,
Hans de Bakker, algemeen directeur

 

ORIGINEEL BERICHT: 15 maart 2020

Vandaag zijn er vanuit de overheid vergaande maatregelen aangekondigd om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Bij Quadraat sluiten we ons aan bij deze maatregelen en adviezen. Om die reden hebben we besloten alle activiteiten (onderzoek, begeleiding, trainingen, huiswerkbegeleiding, bijlessen en voorlichting) in ieder geval tot 6 april te laten vervallen.

Ouders van onze cliënten zijn op de hoogte gesteld van deze maatregelen. Wij gaan de komende dagen naarstig op zoek naar mogelijkheden om (een deel van) de begeleiding digitaal aan te bieden: begeleiding op afstand. Zodra we hier meer over weten, zullen we dit communiceren via deze website.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Hans de Bakker, algemeen directeur

527